Penders 
Voetbalacademie

PENDERS VOETBALACADEMIE IS GESTOPT

Penders voetbalacademie stopt per 1 maart 2022.

We hebben meer dan een jaar met enorm veel plezier trainingen voor jullie mogen verzorgen. Het was een lastige beslissing, omdat we nog steeds veel voldoening haalden uit het geven van deze trainingen. Jullie zien ontwikkelen, jullie plezier zien hebben in het voetbal, op het veld en met elkaar: we zullen het echt gaan missen!
Alleen moeten we keuzes maken. We hebben veeleisende banen en een gezin. Hierdoor kunnen we niet meer de noodzakelijke tijd en energie in de Voetbalacademie steken om deze voort te zetten zoals we dat graag zouden willen.

Penders Voetbalacademie zal geen nieuwe trainingscyclus meer aan gaan bieden en geen trainingsdagen en -ochtenden meer verzorgen.

Het goede nieuws is: Denise gaat door! Via Denise Versteeg Voetbalacademie zal zij op zondagochtenden trainingscycli aanbieden en natuurlijk gaat zij verder met het verzorgen van individuele trainingen.
Mocht je hier meer over willen weten, dan kun je contact opnemen met Denise zelf:  deniseversteeg.voetbalacademie@ziggo.nl  of telefonisch via
06 - 15 51 15 01.

Tot slot willen we jullie natuurlijk hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze voetbalacademie, voor jullie enthousiasme en inzet en natuurlijk ook voor het plezier dat jullie ons hebben gegeven.

Tot ziens!

Rob en Linda Penders

 
E-mailen
Map
Info