Penders 
Voetbalacademie

Over ons

Rob Penders

Ik, Rob Penders, heb zelf 17 seizoenen betaald voetbal mogen spelen, 6,5 seizoen bij RBC Roosendaal en 11,5 seizoen bij NAC Breda. 

Na mijn voetbalcarrière ben ik gestart als trainer in de jeugd bij NAC Breda en ook begonnen met het behalen van mijn trainersdiploma's, zoals onder andere UEFA A-jeugd. Daarnaast heb ik ook scoutingswerkzaamheden gedaan voor NAC Breda.

Ik heb bij NAC Breda de O14, O15, O19, het belofteteam en het eerste elftal (assistent) getraind. Na NAC Breda ben ik werkzaam geweest als trainer van de O19 van ADO Den Haag.
Vanaf seizoen 2021-2022 ben ik hoofdtrainer van FC Eindhoven.

Ik ben ook vader van drie voetballende kinderen en naast mijn betaalde werkzaamheden ben ik daarom trainer geweest bij RKVV Roosendaal, onder meer bij JO7, JO8, JO9, JO10 en MO13. 

Inmiddels heb ik het hoogste trainers diploma behaald, UEFA Pro. 

De Penders Voetbalacademie ben ik begonnen om mijn kennis in voetbal te delen met diegenen die dezelfde passie delen. Dit ga ik doen door middel van het geven van professionele trainingen, het verzorgen van de voetbaldagen, maar ook door mij beschikbaar te stellen als trainer, adviseur en spreker voor voetbalorganisaties of andere bedrijven.

Denise Versteeg

Mijn naam is Denise Versteeg, UEFA B-Jeugd trainer bij de Penders Voetbalacademie. Zelf heb ik 8 jaar op hoog niveau gevoetbald. Ik heb altijd tussen de jongens gevoetbald en verschillende KNVB selecties doorlopen.

Helaas heb ik de keuze gemaakt om zelf te stoppen met voetballen door een zware blessure. Vervolgens vroeg gestart met opleidingen om mijn trainers-diploma’s te gaan halen. Inmiddels ben ik in bezit van UEFA B-jeugd en op korte termijn wil ik ook gaan starten met UEFA A-jeugd.

Mijn trainerscarrière is begonnen in de regio, toen al snel de overstap gemaakt naar JVOZ/Sparta. Dit was het eerste jaar dat de JVOZ meiden in samenwerking was met Sparta Rotterdam. Na een succesvolle periode bij de Zeeuwse club, gestart bij RBC Roosendaal en daar nog steeds actief als trainer, coördinator onderbouw, loopcoördinatie-trainer en scoutingswerkzaamheden.

In 2018 de overstap gemaakt naar RBC, als eerste taak trainer van de onder 10/11 en later diverse andere teams getraind zoals; RBC onder 9,13 en 17. Naast mijn taken bij de RBC verricht ik ook nog werkzaamheden bij de KNVB voor Jeugdplan Nederland meiden. Ik ben begonnen als teammanager en doorgegroeid naar hoofdtrainer.  

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de Penders Voetbalacademie omdat ik -net als Rob- graag mijn kennis en ervaring wil delen met jonge voetballers die dezelfde passie hebben voor voetbal. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van jonge spelers. 
Dit doen we door het verzorgen van professionele trainingen zowel in een trainingscyclus, small group-training, intensieve trainingen, extra activiteiten in schoolvakanties, clinics bij voetbalverenigingen als privé trainingen.
We hopen hiermee zowel voor jongens-, maar zeker ook voor meidenvoetbal meer te kunnen betekenen in de regio.

 
E-mailen
Map
Info