Penders 
Voetbalacademie

Middagtrainingen op dinsdag en vrijdag

Helaas is het de komende  weken tijdens de Avondlockdown niet toegestaan sportcomplexen na 17.00 uur open te houden en trainingen aan te bieden. Voor veel jonge voetballers betekent dit dat ze tijdelijk even niet bij hun vereniging kunnen trainen, omdat de trainingen in de avond plaats vinden.

Wij vinden het uiteraard belangrijk dat kinderen lekker kunnen blijven sporten en zeker ook kunnen blijven voetballen met leeftijdsgenoten.
We hebben een veldje gereserveerd in het Atik Stadion en we hebben onze trainster Denise Versteeg beschikbaar voor het verzorgen van trainingen.
Je traint dus onder professionele begeleiding en blijft lekker in je trainingsritme als deze op de voetbalvereniging even stil komt te liggen.

We bieden daarom de komende  weken op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur trainingen aan in het Atik Stadion.
De trainingen staan open voor jongens én meiden vanaf 6 jaar.

Je kunt inschrijven per training en dus per dag, op het inschrijfformulier kun je aangeven welke dagen je zou willen trainen.
De kosten voor de trainingen zijn € 12,50 per training, ongeacht het aantal trainingen dat je mee doet. 

Onze trainers Rob Penders en Lars Traets zijn helaas niet beschikbaar overdag en dat zorgt er voor dat we maar een beperkt aantal deelnemers per training kwijt kunnen: vol = vol!

We hanteren tevens een minimum aantal deelnemers: trainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. 

Komt de dag je niet uit? Of val je buiten de leeftijdsgroep? Kijk dan even op:  Individuele training. Trainen in een kleine groep die je zelf samen stelt behoort hierbij ook tot de mogelijkheden!

Heb je nog vragen? Mail ons dan even:   info@pendersvoetbalacademie.nl

Aanmeldformulier middagtrainingen 

 

 
E-mailen
Map
Info